PROJEKTER​

Vi har siden 1995, allerede før Confect a/s blev etableret, i samarbejde med Jyske Bank udviklet deres indretningskoncept bl.a. med integrering af team borde, temamøderum, cafe- loungeområder, og lobby løsninger.​

Jyske bank​

I 2012 blev vi arkitekt-og designrådgiver for Bank Nordik i Danmark. Vi har udviklet bankens indretningskoncept og derudover er vi projektansvarlig for alle om- og nybygninger i Danmark.

BANK NORDIK

Vi har udarbejdet et indretningskoncept for Suzuki Danmark, som implementeres hos alle forhandlere senest i 2020. Konceptet er at skabe et mere ”hjemligt” miljø omkring præsentationen af Suzuki familien, med billedrammer, tæpper, træ og varmt lys.​

SUZUKI

Siden 2007 har vi haft samarbejde med høreklinikkæderne Audio Nova og Audium, som i dag er fusioneret til et selskab AudioNova. Vi udvikler og er ansvarlig for skilte-og facadeløsninger i både Danmark og Sverige.

AUDIONOVA

Vi har tegnet og udviklet et butikskoncept for Grønlands Tele-og postvæsen.

Her har vi stået for ombygning og indretning af foreløbig 6 lokalisationer, de sidste 9 butikker er færdige i 2020.

TELE POST

Også her, allerede før Confect a/s blev etableret, har vi siden 1999, i samarbejde med Nordisk Fim Biografer udviklet og indrettet biografer i Danmark, Norge og Sverige. Hvert biografcenter er indrettet med individuelt design, hvor der er taget udgangspunkt i gæsterne, geografisk placering og arkitekturen af den enkelte biograf.

NORDISK FILM BIOGRAFER

Hospitalet er i konstant udvikling, tilbygning og ombygning. Vi har fået lov at være med på flere facetter, med både ombygning af hele afdelinger, vægdekoration, grafik, skiltning og opholds-/venterum og personalestuer.

HVIDOVRE HOSPITAL

Vi har i årenes løb indrettet flere herretøjsbutikker med specialudviklet inventar, her har vi nøje tage udgangspunkt i den enkelte butiks ønsker og behov både for personale, kunder og butikkens produkter.

MR

Confect har nu igennem årtier designet messestande for Alfix, som har vakt opmærksomhed og begejstring hver gang. Vi tænker både i blikfang, levende aktiviteter og hyggelige opholds-og samtalezoner for både bruger og gæster af standen.

ALFIX​

Vi har designet statuetten, som bliver overrakt til Business Koldings store årlige prisuddeling og Award Show. Her bliver Årets VIRKSOMHED, Årets ERHVERVSTALENT og Business Kolding DESIGNPRIS kåret.

BUSINESS KOLDING

Igennem vores mange års erfaring med udarbejdelse af concession områder for Nordisk Film Biografer, har vi også fået stort kendskab til Coca Colas produkter og brand. I denne sammenhæng har vi udarbejdet og skitseret lounge og event områder for Coca Cola.

COCA COLA

Kontakt​

DIREKTION OG PROJEKTLEDELSE:

DIREKTØR: 

KLAUS NIELSEN

klaus.nielsen@confect.dk

+45 23 31 90 25

DESIGN OG FORMGIVNING:

SENIOR DESIGNER:

ANITA RUDBECK

anita.rudbeck@confect.dk

+45 28 72 16 42

REGNSKAB OG BOGHOLDERI:

REGNSKABSANSVARLIG: 

MARIANNE MADSEN

marianne.madsen@confect.dk​

+45 25 54 15 50