Confect hjælper dig med
​Butiksindretning og retail design

Butiksdesign til netop dit koncept

​Har du brug for hjælp til dit butiksdesign? Så står Confect klar til at hjælpe dig i mål med projektet. Vi er en lille og uhøjtidelig design- og arkitekt-tegnestue, der holder til i Kolding, men som hjælper hele Danmark, inklusiv Odense, Aarhus og København, samt Norge og Sverige i mål med deres design-drømme.

Vi er ambitiøse og sætter barren højt for os selv, for at vi kan skabe tilfredsstillende butiksdesign til dig.

Vores kompetenceområde er butiksindretning, butiksdesign og retail design, men vi har i løbet af de 20 år, hvor virksomheden har været til, arbejdet med de fleste facetter af design- og arkitektsfæren.

Alt afhængig af dit butiksinventar skaber vi en løsning, der fremhæver de bedste aspekter af din forretning, så dine kunder bliver mødt af den helt rette atmosfære og får den rigtige følelse i maven.

Det kan vi hjælpe dig med

Foruden vores ekspertise i indretning af butik, så arbejder vi yderligere også med enfamiliehuse, erhvervsbygninger, indretningskoncepter for mærkevarer, design af møbler og inventar, integration af design, farvelægning, projektering og projektstyring.

Vi har altså et bredt kompetenceområde, og vi trækker på samtlige af vores evner, når vi skaber dit unikke design.

Vores designs er alle baseret på at skabe pæne rum, der favner og får den helt rette følelse frem i dine kunder – nemlig følelsen af, at her er rart at være.

Kontakt os i dag, hvis du har brug for hjælp til retail design

Confect står altid klar til at give ekspertise og hjælpe med retail design til din forretning. Vi skaber unikke bud på butiksindretning og har altid dine ønsker og behov in mente, når vi tegner på tegnestuen.

Vi tror på god kommunikation og god kundekontakt, så du går fra mødet med ro i maven og kan stole på, at vi leverer et tilfredsstillende produkt.

Har du brug for gode råd, vejledning og et godt design baseret med tanke på at bringe den rette følelse frem i dine kunder, så kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt​

DIREKTION OG PROJEKTLEDELSE:

DIREKTØR: 

KLAUS NIELSEN

klaus.nielsen@confect.dk

+45 23 31 90 25

DESIGN OG FORMGIVNING:

SENIOR DESIGNER:

ANITA RUDBECK

anita.rudbeck@confect.dk

+45 28 72 16 42

REGNSKAB OG BOGHOLDERI:

REGNSKABSANSVARLIG: 

MARIANNE MADSEN

marianne.madsen@confect.dk​

+45 25 54 15 50